مدیر دفتر طنز حوزه هنری کشور:

شیرینی و جاذبه کتاب آبنبات هلدار از دلایل استقبال مردم از آن است

شیرینی و جاذبه کتاب آبنبات هلدار از دلایل استقبال مردم از آن است
مدیر دفتر طنز حوزه هنری خراسان شمالی اهلیت داشتن نویسنده و شیرینی و جاذبه کتاب آبنبات هلدار و دارچینی را از دلایل استقبال مردم در سراسر کشور از این کتاب دانست.
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲
کد خبر :  ۳۵۷۹۸

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، دومین محفل طنز حوزه هنری خراسان شمالی با حضور ناصر فیض، مدیر دفتر طنز حوزه هنری خراسان شمالی و جمع بسیاری از طنزپردازان این استان در محل تماشاخانه شمس بجنورد برگزار شد.
در این محفل ادبی تعدادی از شاعران طنزپرداز استان ازجمله مهرداد صدقی، سیدباقر سیدی‌زاده، قاسم مهرنیا، سمیه رمضانی و محمدحسن احمدی در کنار ناصر فیض اشعار طنز خود را ارائه دادند.
مدیر دفتر طنز حوزه هنری کشور در این محفل ادبی به چاپ موفق کتاب آبنبات هلدار و دارچینی اثر هنرمند برجسته استان مهرداد صدقی اشاره کرد و گفت: اهلیت داشتن صاحب اثر آبنبات هلدار و شیرینی و جاذبه آن از دلایل استقبال مردم از این اثر بوده است.
ناصر فیض افزود: تجدید چاپ این کتاب برای چندمین بار در دو ماه که به گویش محلی خراسان شمالی نوشته شده در روزگاری که مردم کمتر از کتاب استفاده می‌کنند و با وجود فضای مجازی که باعث کمتر شدن مطالعه شده بسیار ارزشمند است..
وی گفت: در حال حاضر کتاب‌هایی هستند که ۱۰ سال قبل چاپ شده‌اند ولی با وجود مطالب ارزشمندی که دارد به دلیل عدم تبلیغ درست و معرفی بد هنوز به خوبی به فروش نرسیده است
فیض اظهار داشت: از خراسان شمالی با وجود گذشته و اتفاقات ادبی بزرگی که دارد بیشتر از این هم انتظار می‌رود.
وی با اشاره به حضور پررنگ‌تر طنزپردازان استان در محافل طنز امسال به نسبت سال قبل، افزود: امسال فرصت‌های بیشتری برای حضور طنزپردازان در استان فراهم شده و با ورود جدی‌تر، آثار تاثیرگذار و لذت‌بخشی ایجاد شده است.
مدیر دفتر طنز حوزه هنری کشور طنز را یکی از راهکارهای مطلوب برای احیای زبان و ادبیات عامه و زبان منطقه‌ای دانست و با تاکید بر توجه به زبان و ادبیات منطقه‌ای و محلی مناطق در طنزپردازی‌ها، اظهار داشت: ضرب المثل‌ها و زبان‌های محلی بسیار زیبا و طنزی در گویش‌های مختلف نقاط مختلف کشور وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت در طنز استفاده کرد.
وی افزود: مجموعه این مثل‌ها و زبان‌های محلی فرهنگ کلی کشور ما را تشکیل می دهند که نباید از دست بروند.
فیض خندیدن را مانند نمک در غذا دانست در صورتی که در حالت شوخ طبعی بیش از اندازه باشد به سمت و سوی فکاهی می رود بنابراین باید در کنار بیان معضلات اجتماعی از طنز برای بیان تلخ‌ترین حرف‌ها استفاده کرد.
مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری خراسان شمالی نیز در این نشست حلقه رندان را ازجمله معروف‌ترین محافل طنز ادبی در کشور معرفی کرد و افزود: این گروه طی سال جاری سفری را به خراسان شمالی داشتند و به اجرای برنامه پرداختند که پس‌ازآن تصمیم گرفته شد تا به‌صورت استانی و بومی نیز محفل طنز ادبی راه‌اندازی شود.
سیدباقر سیدی‌‍زاده افزود: نخستین برنامه محفل طنز ادبی در خراسان شمالی ۱۲ دی‌ماه و با حضور تعدادی از شعرای طنزپرداز استان و با حضور قاسم رفیعا برگزار شد.
وی با دعوت از تمامی علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه گفت: شاعران و افراد توانمندی که استعداد ادبی طنز دارند می‌توانند با مراجعه به واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری خراسان شمالی امکان ارائه مطالب خود در این برنامه را پیدا کنند.
گفتنی است اجرای سرود ایران افتخار من توسط گروه پیروان ولایت مسجد صاحب الزمان، خوانش داستان توسط مهرداد صدقی و استندآپ کمدی عباس ناصری از برنامه‌های دیگر این محفل طنز بود.

ارسال نظر